Известие

Collapse
No announcement yet.

много много странно /поне за мен/

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• много много странно /поне за мен/

вчера както си карах изведнай колата изгасна. след това опитах да запалиа, запали но се чуваше ниакакво тракане като на йелиазо, ниакаде отдолу на мотора. закарах иа с патна помощ в един сервиз и ми казаха че мотора се е преебал. а колата досега нито е горила масло нито е пушела и си варвеше савсем нормално.
    ниакои да има мнение по вапроса.
    Alfa 145 1.4 Boxer

Нищо чудно маслото да е изтекло някъде по трасето- пробит картер или нещо подобно. От какво ти каза майсторът че се е преебал моторът?
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

нито маслото е изтекло нито е смесило водата и маслото нищо
      Alfa 145 1.4 Boxer

Comment

Той мотора може да се счупи и без да изтече маслото
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ша ма извиняваш приятел,ама си за ремонт. Погледни си картера и се убеди сам.
          RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
          0899832271 Сашо

Comment

човека каза че картера му е здрав,искаш да кажеш да погледне в него
            Alfa Romeo 146 TI 97 FACELIFT

Comment

Картера трябва да бъде изпъкнал леко на вън,ако е хлътнал на вътре дори и 3-4мм ,всичко приключи за мотора. Ако няма къде да го правиш,с Боби33 ште ти го направим. Всичко правено от нас има гаранция.
              RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
              0899832271 Сашо

Comment

То хубаво, ма колегата май беше в Португалия
                166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

благодариа за мнениата.
                  наистина сам в португалиа и тука ми е малко по-трудно да тарсиа сервизи.
                  все пак иа оставих в един сервиз на фиат и ми казаха че проблема бил 100 процента в мотора.
                  утре ще иа отвориат и ще рзбера какво е точно.
                  Alfa 145 1.4 Boxer

Comment

колеги днес си взех колата след ренонта, всичко вече е ок, стариа мотор беше сваршил и за по лесно направо слойих нов, като разбира се ниакои неща са нови от магазина.
                    но все пак забелиазах два проблема, парвиа като дам на контакт стрелката на водата отива веднага наи горе и като запалиа се враща на 8о-90 градуса и така си седи, и вториа след като изгасиа колата за много кратко се чува ниакакво жужуне.
                    ако ниакои знае от какво ще са тиа проблеми молиа за помощ
                    Alfa 145 1.4 Boxer

Comment

Тва с жуженето не е проблем моторчето за празния ход е ма тва с температурата 100% е неква простотия на майсторите
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                      X